Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس شورای حاکمیتی سودان اعلام کرد که تصمیم گرفته حاکمیت را به غیرنظامیان واگذار کرده و نظامیان را مامور اجرای وظایف تعریف شده‌شان در متن قانون اساسی کند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از سایت شبکه خبری الجزیره، محمد حمدان دقلو (حمیدتی)، معاون رئیس شورای حاکمیتی سودان در بیانیه‌ای اعلام کرد: نهاد نظامی هرگز به قدرتی که به خونریزی و کشتار منجر شود، نمی‌چسبد و صادقانه تصمیم گرفت که کار حاکمیت را به غیرنظامیان واگذار کند و نیروهای نظامی برای اجرای ماموریت‌های ملی خود که در متن قانون اساسی و قوانین کشور آمده است، به کار گرفته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدتی اظهار کرد: با همدیگر تصمیم گرفتیم که فرصتی به نیروهای انقلاب و گروه‌های سیاسی ملی بدهیم تا بدون دخالت ما با هم گفتگو کرده و به توافق برسند.

معاون رئیس شورای حاکمیتی سودان در ادامه از تمامی گروه‌های انقلابی و احزاب سیاسی ملی خواست در دستیابی به راه‌حل‌هایی فوری که موجب تشکیل نهادهای حاکمیت انتقالی می‌شوند، شتاب ورزند.

همچنین او از چهره‌های ملی شریف در گروه‌های سیاسی، انقلابی و اجتماعی خواست با یکدیگر همبستگی داشته و به خطراتی که برای کشور وجود دارد، توجه داشته باشند و برای رسیدن به راه‌حل‌هایی سیاسی، فوری و مفید برای بحران‌های کنونی کشور تلاش کنند.

حمیدتی در ادامه نیز تاکید کرد: زمان آن رسیده که ندای عقل و خرد حاکم شود و از تمامی انواع درگیری‌های بی‌فایده که در آنها هیچ کسی به جز دشمنان سودی نمی‌برند، اجتناب شود.

این مسؤول سودانی افزود: دستوراتی که عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی و فرمانده کل نیروهای مسلح سودان در تاریخ چهارم ژوئیه گذشته صادر کرد، در حال حاضر برای تدوین آنها و ایجاد راه‌حل‌هایی از طریق رایزنی مستمر و با نیت صادقانه برای بحران ملی تلاش می‌شود.

او در ادامه گفت: از تمامی برنامه‌های داخلی و خارجی برای کشور آگاه هستم و بر آنها نظارت دارم، سودان در حال حاضر با خطرناک‌ترین بحران‌های عصر جدید خود مواجه است که یکپارچگی، تمامیت؛ امنیت و انسجام اجتماعی آن را تهدید می‌کنند.

حمیدتی تاکید کرد: گسترش درگیری‌های قبیله‌ای در کشور و کشتارها و افزایش نفرت‌پراکنی‌ها و نژادپرستی قطعا کشور را به سوی سقوط و فروپاشی سوق خواهد داد و ما هرگز در برابر تهدیدها ساکت نخواهیم ماند.

او ادامه داد: از میزان کشتارهای چند سال اخیر جنگ و درگیری‌ها در دارفور و اختلاف‌نظرها میان گروه‌های سودانی و گسترش فقر و سطح پایین خدمات و نبود حاکمیت شوکه شدم، تلاش‌های زیادی انجام دادم که نتایج امیدوارکننده آن در حال پدیدار شدن هستند.

معاون رئیس شورای حاکمیتی سودان بار دیگر بر پایبندی کامل خود به حمایت از اهداف انقلاب و حفاظت از مرحله انتقالی تا برقراری دموکراسی واقعی و برگزاری انتخابات آزاد و شفاف در سودان تاکید کرد و گفت: به همکاری با ارتش سودان کاملا پایبند هستم و تمامی میهن‌پرستان نیز به تعهدات خود در قانون اساسی پایبند بوده و برای اصلاح ساختار نظامی و امنیتی کشور و اجرای توافقنامه صلح جوبا از جمله بند اقدامات امنیتی مندرج در متن این توافقنامه تلاش می‌کنند تا یک ارتش یکپارچه و حرفه‌ای تشکیل شود که نشان‌دهنده تعددگرایی سودان بوده، از امنیت و حاکمیت کشور حفاظت کرده و تمامی اشکال تجاوز را دفع کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سودان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سودان معاون رئیس شورای حاکمیتی سودان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۹۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی صبح پنج شنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار کرد: سازمان مردم نهاد فعالیت‌های ارزشمندی در جامعه دارند اما بخوبی نتوانسته‌اند کارکرد خود را در اغلب موارد انجام دهند.

وی افزود: باید پالایش جدی در زمینه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد داشته باشیم و خیران را فعال کنیم.

وی بر ضرورت اجتماعی سازی مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و افزود: مشارکت مردم منجر به موفقیت در مقابله با مواد مخدر خواهد شد و باید فرهنگ مقابله و مبارزه با مواد مخدر در جامعه نهادینه شود چرا که مواد مخدر گلوله‌ای است که به جوانان ما اصابت می‌کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: تمام دستگاه‌های حاکمیتی و اجرایی باید در زمینه مبارزه با مواد مخدر، نقش آفرینی و سهم خود را در زمینه مقابله با مواد مخدر مشخص کنند.

رمضانی یادآور شد: باید جلسات تخصصی و کارگاه‌های آموزشی برای دانش آموزان برگزار شود و آگاهی این قشر در مقابله با مواد مخدر ارتقا یابد.

وی پیگیری مصوبات جلسات شورا را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: بررسی مصوبات جلسات گذشته باید تبدیل به رویه و اولویت شود تا نتایج جلسات بخوبی دیده شود.

وی اذعان کرد: دستگاه‌ها از ظرفیت قانونی برای اختصاص بودجه در بحث مقابله با مواد مخدر استفاده کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان اضافه کرد: غربالگری در کمپ ماده ۱۶ سنندج ضعیف است و دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه با جدیت ورود کند تا شاهد انتقال بیماری بین معتادان متجاهر نباشیم.

کد خبر 6094938

دیگر خبرها

  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • بدون خروج نیروهای پشتیبانی سریع ازمنطقه‌های اشغالی صلحی درکارنیست
  • فیدان: تصمیم ورود به پرونده بین‌المللی علیه اسرائیل گرفتیم
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • ویرانی، آوارگی و فاجعه؛ سودان یک سال پس از جنگ
  • معترضان به جنگ غزه سخنرانی وزیر دفاع آمریکا را قطع کردند
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود