Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: امیدوارم رییس‌جمهور آینده عاقل، حکیم و مدبر باشد. نیاز نیست رییس‌جمهور روزی ۱۷ ساعت کار کند، پنج ساعت کار کند، اما حکیمانه تصمیم بگیرد و با ۲۰ میلیون رای فکر نکند عقلش زیاد شده است. 

به گزارش ایرنا «محمدرضا باهنر» دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در این پنجمین همایش از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی کمیته‌های اصناف و اقشار شورای وحدت،، با اشاره به جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در حال حاضر ۸۰ درصد جمعیت کشور را افرادی تشکیل می‌دهند که یا در دوران جنگ و امام نبودند یا آن زمان قدرت تمییز نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این چهل سال کارهای خوبی انجام شد البته طبیعی است که برخی از قطعات پازل درست مدیریت نشد. این کارهای خوبی که در کشور صورت گرفته از جنگ تا بازسازی خسارت‌های ناشی از آن که هزار میلیارد دلار هزینه بر روی کشور به بار آورد، همگی دستاورد دولت‌هایی است که در این چهل سال کار کردند و امور را مدیریت کردند. 

وی ادامه داد: در حال حاضر روستای ۱۰ خانوار بدون برق و آب نداریم. همه این امور کار همین دولت‌ها بوده و البته اشکالاتی هم وجود داشته است. در واقع زمانی که نقشه راه و سیاست‌های کلی در هرم قدرت، الزام‌آور نیستند و هر کدام از نهادها، اسناد بالادستی را رعایت نمی‌کنند، به اشکالات ساختاری برمی‌خوریم. 

عضو شورای عالی شورای وحدت با اشاره به نقش مجلس در حل مسائل و مشکلات کشور اظهار داشت: خاستگاه مجلس، قومی، منطقه‌ای و حزبی است. ۱۵ سال است که رهبری می‌گوید اقتصاد مقاومتی، اما کسی توجه نمی‌کند. در هیچ مجلسی ۱۰ نفر پیدا نشده و نمی‌شود که منافع ملی را به سایر منافع ترجیح دهد. از زمانی که سیاست‌های پولی در خدمت سیاست مالی قرار گرفت، این وضعیت برای اقتصاد کشور اتفاق افتاد. به غیر از دولت هشتم، بقیه دولت‌ها در دوره دوم با تورم ۱۵۰ درصدی مواجه بودند، لذا اقتصاد کلان کشور مشکل دارد.  

باهنر با بیان اینکه در کنار نهادهای تصمیم‌گیر به نهادهای تصمیم‌ساز نیاز داریم که پارلمان بخش صنعت یکی از آنها است، تصریح کرد: امروز خودروساز، به ازای هر خودرویی که تولید می‌کند هشتاد میلیون ضرر می‌دهد. صنعت را لوس بار آوردیم؛ لذا توانایی رقابت ندارد. در حال حاضر ۸۰ درصد اقتصاد دست دولت است. لذا بخش خصوصی به وکیل مدافع جدی نیاز دارد که دنبال رانت و منافع شخصی نباشد. 

وی با اشاره به تدوین استراتژی ملی خاطرنشان کرد: امیدوارم رییس‌جمهور آینده عاقل، حکیم و مدبر باشد. نیاز نیست رییس‌جمهور روزی ۱۷ ساعت کار کند، پنج ساعت کار کند، اما حکیمانه تصمیم بگیرد و با ۲۰ میلیون رای فکر نکند عقلش زیاد شده است. 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به عملکرد شورای وحدت ابراز داشت: در قالب شورای وحدت، معتقد هستیم که ساختار حقوقی و قانونی حمایت و پشتیبانی از صنعتگران باید سامان پیدا کند. لذا در این شورا به دنبال این هستیم که کار با ثبات، مداوم و ماندگار انجام دهیم.

در ابتدای این نشست «حکیم جوادی» رییس کمیته صنعتگران شورای وحدت با اشاره به ظرفیت‌ها و مشکلات صنعتگران در حوزه‌های مختلف اجرایی و قانونی اظهار داشت: به رغم موانع فراوانی که وجود دارد صنعت در کشور ما توانسته به این میزان پیشرفت کند. 

وی افزود: گاهی قوانینی در مجلس و دولت ایجاد می‌شود که به دور از واقعیت‌های حوزه صنعت و صنعت گری است. در حال حاضر تنها برای انتخابات ۱۴۰۰ در شورای وحدت جمع نشدیم بلکه این هدف را داریم که در همه عرصه‌های کاری خود اثرگذار باشیم.

در ادامه، «مهدی غضنفری» وزیر پیشین صنعت، معدن و تجارت در گردهمایی بزرگ صنعتگران ایران بیان کرد: تا با مفهوم حکمرانی آشنا نشویم و ابعاد آن مورد گفت‌وگو قرار نگیرد، با تصمیمات الاکلنگی در این زمینه روبه‌رو می‌شویم. در حال حاضر، با مفهوم حکمرانی برخورد آیین‌وار می‌شود.

وی گفت: در مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست‌های کلی و تصمیم های کلی گرفته می‌شود و در مجلس هم قانون‌های پنج ساله تقنین می‌شود. بعد به سراغ بودجه‌ای می‌روند که نه با آن تصمیمات کلی و نه با این قوانین پنج ساله همخوانی دارد.

لینک کوتاه: asriran.com/003FaV

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ساعت کار حال حاضر شورای وحدت رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان

نشیب نامین، رییس اجرایی مرکز مسلمانان رواندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه اسرائیل در ماههای اخیر مهم ترین بازیگر بحران ساز منطقه خاورمیانه بوده است، اظهار داشت: در طول تاریخ چندین دهه ای مناقشه میان اسرائیل و مردم فلسطین هیچ گاه شرایط مانند وضعیت کنونی، خطیر و هزینه ساز نبوده است. مردم مسلمان فلسطین بیش از هر وقت دیگری نیازمند سیاست و دوراندیشی کشورهای مسلمان هستند. کشورهایی که برای تحقق اهداف همگرایانه خود سازمان ها و نهادهای منطقه ای میان خود به وجود آورده اند.
نشیب نامین ادامه داد: اما سازوکارهایی که دولتهای اسلامی از طریق نهادهای همکاری ایجاد کرده اند، تاکنون اقدام عاجلی برای جلوگیری از اقدامات نظامی اسرائیل به عمل نیاورده است. این در حالی است که در سیاست خارجی کشورهای اسلامی باید ارزشهای دین اسلام معیار باشد نه گرایش ها. امروزه با توجه به توانمندی امت اسلامی و فقدان وحدت در جهت گیری سیاسی دولت های اسلامی، امت اسلامی بر سر دوراهی قرار گرفته است، به طوری که یا وحدت و همبستگی اسلامی را ایجاد و بر استمرار و عملیاتی شدن آن متمرکز شوند یا منافع ملی و سرزمینی خود را ترجیح دهند.
او با بیان اینکه ترجیح منافع سیاسی نتیجه ای جز شکست در پی نخواهد داشت، افزود: برای عملیاتی شدن وحدت امت اسلامی و وحدت در سیاستگذاری دولت های اسلامی می توان انگیزه ها وزمینه های متعددی را مطرح کرد. اما در حال حاضر هیچ انگیزه ای بالاتر از موضوع فلسطین مطرح نیست. زیرا شکست مردم فلسطین و پیروزی اسرائیل در بیرون راندن مردم مسلمان از سرزمین شان معنایی جز شکست همه کشورهای جهان اسلام ندارد.
نشیب نامین ادامه داد: هر یک از کشورهای مسلمان منافع خود را در افزایش توان سیاسی و اقتصادی و در نتیجه نفوذ و دامنه قدرت خود می بینند اما این امر چگونه می تواند اتفاق بیفتد در حالی که در منطقه و جغرافیای منحصر به خودشان، اسرائیل می تواند تا این اندازه نفوذ کند و به اهداف اشغالگرانه اش بپردازد. بنابراین کشورهای مسلمان راهی ندارند جز اینکه زیر پرچم توحید اسلامی جمع شوند و از قرآن و عترت تاسی کنند. این وجهی از وجوه اندیشه اسلامی است؛ که نه به دلیل فشارهای پیرامونی همچون منافع سرزمینی و اقتصادی بلکه به دلیل پایه های ایدئولوژیکی آن تحقق پذیر است.
 

دیگر خبرها

  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان
  • روایتگری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • رییس جمهور برتکمیل پروژه نیمه کاره مونوریل و فرودگاه قم تاکیددارد
  • رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان استاد نمونه کشور شد
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • رییسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است