Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-03@10:42:09 GMT

چه کسی جای مهدی کروبی را می گیرد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۳۱۶۷

چه کسی جای مهدی کروبی را می گیرد؟

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره استعفای مهدی کروبی از دبیرکلی این حزب گفت: باید صبرکرد تا در جلسه روز جمعه شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره کناره‌گیری و جایگزین کروبی چه موضعی گرفته می‌شود.

به گزارش شریان نیوز،روز گذشته مهدی کروبی، دبیرکل حزب اعتماد ملی، با ارسال نامه ای به الیاس حضرتی قائم مقام این حزب از دبیرکلی حزب اعتماد ملی استعفا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در همین راستا، محمد جواد حق‌شناس، درباره استعفای دبیرکل حزب اعتماد ملی و احتمال جایگزینی الیاس حضرتی به جای او در جلسه فردای شورای مرکزی حزب، گفت: آقای کروبی نامه‌ای نوشتند و در آنجا برای بار سوم استعفا کردند. قبلا هم او در سالهای ۹۵ و ۹۷ هم کناره‌گیری کرده بود که در شورای مرکزی با این تصمیم مخالفت کرد.

بنابر گزارش ایرنا، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی افزود: کمیسیون ماده ۱۰ نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی اخیرا برخی چهره‌های موثر حزب اعتماد ملی چون دبیرکل، اسماعیل گرامی مقدم، حسین کروبی و رحیم ابوالحسنی  را رد صلاحیت کرد. نهادی که وظیفه‌اش دفاع از کیان تحزب و فعالیت‌های حزبی در جامعه است باید کاری کند که گروه‌ها درپی فعالیت‌های غیرقانونی نروند. این تصمیم خارج از قاعده و منطق برای ما عجیب بود چون این افراد هیچ سابقه کیفری نداشتند.

حق شناس یادآور شد: باید صبرکرد تا در جلسه روز جمعه شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره کناره‌گیری و جایگزین کروبی چه موضعی گرفته می‌شود. این موضوع به هر حال از هفته گذشته در دستور کار قرار گرفت.

عضو شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی درباره جدی بودن بحث نامزدی او در انتخایات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ ریاست جمهوری، افزود: دستور کار دیگر جلسه شورای مرکزی رسیدگی به موضوع نامزد حزب اعتماد ملی در  انتخابات ریاست جمهوری است. این موضوع قبلا در دفتر سیاسی حزب بحث شده بود و نام سه تن (حق‌شناس، حضرتی و سید ابراهیم امینی) به شورای مرکزی معرفی شد تا تصمیم بگیرند که نتایج آن از سوی سخنگوی حزب به اطلاع خواهد رسید.

 

منبع: شریان

کلیدواژه: شورای مرکزی حزب اعتماد ملی حزب اعتماد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۳۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است

  احمد آرامی  بیان کرد: شوراهای اسلامی در نهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۵۸ در تقویم جمهوری اسلامی ایران نام‌گرفته است که بر اساس فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل شوراهای شهر و روستا به‌عنوان روز شوراها نام‌گذاری شده است.

آرامی تأکید کرد: نقش شورا در آبادانی روستا و شهر نقش بسزایی ایفا می‌کند که کلیه کارهای عمرانی در شهر و روستا زیر نظر شورا انجام می‌شود. در روستاها کار عمرانی بر اساس درخواست و مصوبه شورای اسلامی آن روستا به دهیاری روستا ابلاغ می‌گردد و دهیار را موظف به اجرای مصوبه شورا پس از اخذ مجوز کمیته تلفیق که در بخشداری محل انجام می‌شود را می‌نماید .

وی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا هر چهار سال یکبار بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران با رأی اکثریت مردم که توسط وزارت کشور در ایران و فرمانداری‌ها در شهرها و بخش‌ها انجام می‌گیرد که مردم هر شهر و یا روستا به محل برگزاری و مقر صندوق رأی‌گیری مراجعه و رأی خود را به صندوق می‌اندازند و طبق قانون با نظارت شورای نگهبان و هیئت اجرایی و دیگر بازرسین حاضر صندوق انتخابات انجام و در پایان نامزدهای شورا هر کدام که اکثریت آرا را داشته باشند به‌عنوان شورای شهر یا روستا انتخاب می‌شوند .

آرامی افزود: شورای اسلامی در روستاهایی که جمعیت آن ۲۰۰۰ نفر باشند تعداد اعضای شورا ۵ نفر و روستاهای کمتر از ۲۰۰۰ نفر سه نفر به‌عنوان شورا انتخاب می‌شوند که اعضای شورا از بین خودشان یک نفر رئیس شورا، نائب رئیس و منشی انتخاب می‌کنند و مدت چهار سال به کار شورا ادامه می‌دهند .

وی در خصوص وظیفهٔ شورا افزود: وظیفه شورای اسلامی رسیدگی به مشکلات روستا و تعیین یک نفر با مدرک تحصیلی دیپلم به‌عنوان دهیار روستا انتخاب می‌کند تا دهیار کلیه مصوبات شورای اسلامی را که هدف آن پیشبرد و برطرف‌کردن مشکلات روستا مثل انجام روشنایی معابر روستا جمع‌آوری زباله‌ها،،،،،و غیره و آنچه کار عمرانی که در روستا انجام می‌گیرد .

وی افزود: طبق مصوبات شورا باید انجام شود عملکرد شوراها زیر نظر بخشداری محل انجام می‌گیرد که با کمک شورای اسلامی بخش انجام می‌گیرد و تمام مشکلات شوراها توسط بخشدار انجام می‌شود در قانون اساسی کشور برای شوراهای اسلامی روستا هزینه‌ای در نظر گرفته نشده است؛ چون شورای اسلامی روستا یک نهاد مردمی که به دلیل اختیاراتی که در حوزه‌های نظارتی و مدیریتی برعهده دارد.

آرامی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از ارکان مهم و برجسته مردم‌سالاری دینی در کشور محسوب می‌شود که هیچ‌گونه دستمزدی از هیچ نهاد دولتی و مردمی دریافت نمی‌کند و برای رضای خداوند و رضایت و آبادانی مردم روستا خدمت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • باشگاه استقلال به طور رسمی پایان همکاری با خطیر را اعلام کرد
  • رسمی؛ علی خطیر برکنار شد
  • خبر رسمی برکناری خطیر از مدیرعاملی استقلال
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • افشاگری سلیمی نمین علیه مهدی نصیری
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • استیضاح شهردار ارومیه رای نیاورد
  • آجورلو یا سعید آذری مدیرعامل استقلال می‌شوند؟
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است